Over ons

Glas reparatie dienst en timmerwerken

Stam Glas & Onderhoud is gespecialiseerd in glasherstel, timmerwerken en onderhoud van uw kozijnen.  Is uw ruit stuk of zijn de kozijnen toe aan vernieuwing, dan kunt u prima bij Stam Glas en Onderhoud terecht. Ook voor het plaatsen van dubbel glas hoeft u niet verder te zoeken. En natuurlijk kennen wij de nieuwe trends in decoratief en geslepen glas.

Stam glas en onderhoud is werkzaam in provincies Gelderland en Utrecht. Lees gerust verder voor meer informatie over Stam Glas en Onderhoud, de producten en onze service.

Door de inzet van Stam Glas en Onderhoud en onze kwaliteit is er ook voor uw situatie een oplossing. In verband met onze persoonlijke benadering in advies bij al onze producten, stellen wij het op prijs dat u een afspraak maakt. Op deze manier kunnen wij de benodigde tijd voor u reserveren en zorgen wij ervoor dat u een vakkundig advies krijgt.

Kijk rustig rond op onze website voor meer informatie. Voor extra informatie of het aanvragen van een offerte kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

Locaties

Onze glaszetters werken in de regio Arnhem ,Barneveld, Ede,Tiel ,Veenendaal, Wageningen

Wij leveren kwaliteit voor een redelijke prijs.

Graag tot ziens.