Glasschade

Glaszetter

Heeft u glasschade en een glaszetter nodig, dan kunt u bij Stam Glas terecht. Onze glaszetter  repareert  uw glasschade meteen ,als dit mogelijk is ,anders maken zij een noodvoorziening, zodat  uw huis weer veilig is.

Het kan ook zijn dat uw ruit, een isolatie ruit is, dan maken wij ook een noodvoorziening en vervolgens  bestellen we de  nieuwe ruit op de glasfabriek, om het dubbel glas naderhand weer op nieuw te plaatsen.

Dubbel glas lek

Heeft u vocht tussen het dubbel glas, of strepen in het glas , dan is waarschijnlijk uw dubbel glas lek , hiervoor kunt u de glaszetter om advies vragen , als het  dubbel glas lek is, dient deze vervangen te worden voor nieuw dubbel glas HR ++. Wat een hogere isolatie waarde heeft.
 

Werk gebied

 Onze glaszetter  repareert  uw glasschade   in  regio midden Nederland. Wij zijn voornamelijk werkzaam als glaszetter in Gelderland en Utrecht.

Kozijn reparatie

Heeft u een inbraak schade met , glasschade en  kozijnschade ,dan kan de glaszetter ook uw kozijn schade repareren en verzorgen, zodat uw kozijnschade en glasschade door ons verzorgd worden.

Professioneel opgeleide monteurs zorgen voor een snel en vakkundig herstel van uw schade. Naast het vervangen van glas kunt u ook terecht voor het vervangen van kozijnen, timmerwerken, renovatie werkzaamheden en glazen deuren.

 

 De glasservice van Stam Glas en Onderhoud is er voor al uw glasschades.
Wij vervangen alle soorten glas.

 
Op onze pagina over glassoorten kunt u meer lezen over de verschillende soorten glas die wij leveren.
Voor een voordelig en vakkundig herstel: